Digitala tjänster hos Isolda AB

- Underlätta vardagen med hjälp av Isoldas tjänster. 

På Isolda jobbar vi alltid hårt för att underlätta affärer med dig som kund och för att underlätta er affär med era kunder. Isoldas WebService har länge varit marknadsledande och en klar fördel för dig som arbetar med Isoldas produkter. Nu satsar vi ännu mer tid och energi på att förbättra så att information, tillgänglighet och effektiv logistik fortsätter att vara en central del i vårt erbjudande till marknaden. Här finner du vårt digitala erbjudande till dig som kund hos Isolda. För mer information & prisuppgift, kontakta din säljare eller vår växel på 010-709 99 00.

EDI

Isolda erbjuder alla sina kunder möjligheten att integrera hela orderprocessen via EDI. Det innebär att du som kund automatiskt kan lägga order till Isolda, få orderbekräftelse, leveransavisering (inkl. kolli ID), samt faktura när leveransen är genomförd. Givetvis kan du skicka varor direkt till din kund via Isolda, s.k Drop-shipment.

FTP

Är du trött på att sitta i webshoppar och leta lager & pris? Med ett FTP-konto hos Isolda har du hela tiden dagsfärsk tillgång till hela Isoldas sortiment på fil.
Här hittar du mängder med information om produkter, såväl logistisk som komersiell.

IDFM

Är ditt företag redo att helt automatisera order & leveransprocessen helt? Vi erbjuder er digital övervakning av printers med automatiska leverans. När en skrivares toner tar slutar rapporterar den automatiskt till Isolda att den behöver nya och vi levererar nya toner till er. 

WEBSERVICE

Isolda WebService är en tjänst som komibnerar funktionaliteten för EDI & FTP men i realtid. Detta är för dig som vill ta onlinehandeln till nästa nivå. WebService erbjuder ett skräddarsytt api som ger dig tillgång till en stor mängd produktinformation så som till vilken toner passar till vilken skrivare. Du kan även få information om pris och tillgänglighet samt skicka din order och få leveransaviseringar.

We are using Cookies to give a superior user experience for our customers.